För att hyra av oss behövs en fast inkomst, och att du är fri från betalningsanmärkningar. Vi tar alltid kreditupplysning före kontraktsskrivning.

Vid intresse vänligen ring eller maila till info@liletho.se, vi har inget kösystem.

Hyran för lägenheten ska betalas i förskott varje månad. Vi skickar endast din hyresavi elektroniskt, via e-faktura. Sök upp Liletho Fastighets AB i din internetbank och anmäl dig! Att inte betala sin hyra i tid är skäl för vräkning.

Under din hyrestid är du ansvarig för att lägenheten sköts om väl. Vid avflyttning besiktas lägenheten, och skador utöver normalt slitage kommer du som åsamkat det bli fakturerad för.

Har du frågor om din lägenhet? Tveka inte på att kontakta oss! Vi hjälper dig.

Andrahandsuthyrning

Vi godkänner endast andrahandsuthyrning av hyreslägenheter i särskilda fall, och då endast i 6 månader. Ex vid tillfälligt arbete på annan ort, sjukhusvistelse eller studier på annan ort. Dessa skäl måste alltid styrkas med ett skriftligt intyg.

Att tänka på vid andrahandsuthyrning: DU är ansvarig för din lägenhet även under andrahandsuthyrningen. Du är ansvarig för att hyran betalas och att den sköts om.

Parkering i Sunne

Vi erbjuder våra hyresgäster parkering på Allégatan och Kvarngatan. Kostanden är 100 kr/månad. Uppsägningstiden på en parkeringsplats är i linje med hyreskontraktet, dvs 3 månader.  I övrigt är parkeringsmöjligheterna olika beroende på adress.

Adress:

Elfdaliusgatan 5, Karlstad

Rum/kvadrat:

1 rok/ 25 kvm

Hyra:

6821:-

Läs mer!
Adress:

Långgatan 35A

Rum/kvadrat:

1 rok/ 50,5 kvm

Hyra:

6066:-

Läs mer!
Adress:

Allégatan 44B

Rum/kvadrat:

2 rok/ 66kvm

Hyra:

6799:-

Läs mer!
Adress:

Bäckgatan 14B

Rum/kvadrat:

2 rok, 71kvm

Hyra:

7609:-

Läs mer!
Adress:

Bäckgatan 12F

Rum/kvadrat:

2 rok, 71kvm

Hyra:

7256:-

Läs mer!